سبک جدید زندگی
کیت تشخیص مخمر در نان
اولین نان های مسطح جهان حدود 9000 سال قبل در خاورمیانه طبخ شدند و اولین مرتبه در مصر نان به صورت تخمیر شده مصرف شد.
هم اکنون روش های بسیاری برای پخت و بهبود کیفیت نان وجود دارد .نان منبه تامین انرژی در کشور ما و بسیاری از دیگر نقاط جهان است و خواص درمانی متعددی دارد که تنها در نان های بدون جوش شیرین و سایر مواد شیمیایی قابل مشاهده است.
نان اصلی ترین غذا سفره هر ایرانی است.
متاسفانه بعضی از نانوا ها به جای مخمر در خمیر از جوش شیرین استفاده می کنند که باعث کم خونی و بسیاری از بیماری های دیگر می شود
به همین دلیل تیم تحقیق و توسعه شرکت داناژن(R&D) با دانش فنی خود توانسته است که کیتی برای تشخیص مخمر و جوش شیرین در خمیر نان زراحی و به ثبت برساند که موجب سهولت کار بازرسان اداره بهداشت شود.

اشتراک گذاری:
مشاوره با متخصصین داناژن
در سریع ترین زمان ، همین الان پیام دهید !
