سبک جدید زندگی

میکروبیولوژی عمومی

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text css=”%7B%22default%22%3A%7B%22font-weight%22%3A%22100%22%2C%22font-size%22%3A%2212px%22%2C%22line-height%22%3A%2228px%22%7D%7D”]

فعالیت های ما در گروه میکروبیولوژی شامل بخش های زیر میباشد

  • آشنایی با تجهیزات مورد استفاده در میکروب شناسی مواد غذایی
  • آشنایی با تکنیک های مورد نیاز در میکروبیولوژی
  • آشنایی با تکنیک های ضد عفونی استریلیزاسیون
  • میکروسکوپی
    • گسترش مرطوب، رنگ آمیزی ساده ،گرم، AFB، کپسول، تاژک، دانه های متاکروماتیک ( باب ارنست، ولوتین)، منفی و …
    • نگهداری طولانی مدت و کوتاه مدت سویه ها ی مورد نیاز
  • انجام تست های بیوشیمیایی اختصاصی باکتری ها
    • کاتالاز
    • اکسیداز
    • کوآگولاز
    • همولیز

تست های یاد شده از جمله تست های بیوشیمیایی در علم باکتری شناسی می باشد. از این تست ها جهت تشخیص و جداسازی باکتری ها، بر حسب توانایی در انجام فعل و انفعالات شیمیایی استفاده می شود.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][us_image image=”13328″ align=”center” css=”%7B%22default%22%3A%7B%22text-align%22%3A%22center%22%7D%7D”][us_separator size=”huge”][us_image image=”13330″ align=”center” css=”%7B%22default%22%3A%7B%22text-align%22%3A%22center%22%7D%7D”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column stretch=”1″][us_page_block id=”13722″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][us_text text=”تست های سنجش مقاومت آنتی بیوتیکی” tag=”h3″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css=”%7B%22default%22%3A%7B%22font-weight%22%3A%22100%22%2C%22font-size%22%3A%2212px%22%2C%22line-height%22%3A%2228px%22%7D%7D”]

  • دیسک دفیوژن
  • چاهک گذاری آگار
    • ازمون های متعددی برای سنجش مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری ها وجود دارد، از جمله این آزمون ها روش انتشار دیسک یا دیسک دفیوژن و روش اصلاح شده ی چاهک گذاری آگار می باشد. در این روش ها با اثر دهی مستقیم مواد آنتی باکتریال و اندازه گیری هاله های عدم رشد میزان حساسیت و یا مقاومت باکتری های مورد مطالعه سنجیده می شود.
  • خدمات تست MIC و MBC
    • ازمون های متعددی برای سنجش مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری ها وجود دارد، از جمله این آزمون ها روش کمترین غلظت باز دارنده از رشد (MIC)و یا کمترین غلظت کشنده (MBC) می باشد. در این آزمون ها به صورت کمی و تهیه سریالی از غلظت های مختلف از نمونه آنتی باکتریال مورد نظر و اثر بر روی باکتری هدف، می توان میزان حساسیت و یا مقاومت باکتری نسبت به مواد مورد مطالعه را سنجید.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][us_image image=”13337″ size=”full” align=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][us_text text=”خدمات کلنی کانت باکتری و قارچ” tag=”h3″][vc_column_text css=”%7B%22default%22%3A%7B%22font-weight%22%3A%22100%22%2C%22font-size%22%3A%2212px%22%2C%22line-height%22%3A%2228px%22%7D%7D”]در میکروبیولوژی، یک واحد تشکیل کلنی (Colony-forming unit)، واحدی است که برای تخمین تعداد سلول‌های باکتریایی یا قارچی زنده در یک نمونه بکار می‌رود. منظور از «زنده»، توانایی تولید مثل از طریق تقسیم دوتایی تحت شرایط کنترل شده‌است. از این روش برای شمارش کلی و اختصاصی میکروارگانیسم ها در نمونه های ارسالی استفاده میشود.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][us_image image=”13341″ size=”full” align=”center”][/vc_column][/vc_row]

اشتراک گذاری:

مشاوره با متخصصین داناژن

 در سریع ترین زمان ، همین الان پیام دهید !