سبک جدید زندگی
میکروبیولوژی غذایی
[vc_row][vc_column width=”2/3″][us_message color=”red” icon=”material|speaker” css=”%7B%22default%22%3A%7B%22background-color%22%3A%22_content_overlay%22%7D%7D”]الفبای صنایع غذایی میکروبیولوژی غذایی میباشد.
[/us_message][us_separator size=”small”][vc_column_text]
فساد مواد غذایی یکی از جدیدترین مسائل و مشکلات اقتصادی و بهداشتی در صنایع غذایی و عرضه مواد غذایی به بازار است. سمیت پدیدهای است عام که برای همه زیانبخش و خطرناک میباشد. در رابطه با فساد مواد غذایی نقش دانش میکروب شناسی به طرق مختلف حائز اهمیت است. میکروبیولوژی غذایی شامل بررسی نقش میکرو ارگانیسمها در فساد مواد غذایی و نقش میکرو ارگانیسمها در فرایندهای تهیه و تولید مواد غذایی است. امروزه بیشترین پژوهشهای میکروب شناختی غذایی جدید پیرامون نقش مثبت میکروبها در تهیه و تولید مواد غذایی انجام میشود.
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][us_image image=”13311″ size=”medium” align=”center” css=”%7B%22default%22%3A%7B%22text-align%22%3A%22center%22%7D%7D”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][us_message color=”red” icon=”fas|microscope” css=”%7B%22default%22%3A%7B%22background-color%22%3A%22_content_overlay%22%7D%7D”]آزمایشگاه داناژن پژوهان با اهداف زیر در زمینه میکروبیولوژی غذایی فعالیت دارد:
[/us_message][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css=”%7B%22default%22%3A%7B%22font-weight%22%3A%22100%22%2C%22font-size%22%3A%2212px%22%2C%22line-height%22%3A%2228px%22%7D%7D”]
- شناسایی انواع میکرو ارگانیسم های عامل فساد مواد غذایی و تعیین دقیق شرایط رشد و تکثیر آنها.
- شناسایی و تعیین مواد غذایی فاسد و قابل انهدام از طریق بررسی و تشخیص میکروبها و سموم میکروبی در مواد غذایی.
- بررسی و مطالعه امکان آلوده شدن مواد غذایی در حین تولید در کارخانههای تولید کننده مواد غذایی و ادامه روشهای مناسب به منظور کاهش میزان آلودگی و تولید مواد غذایی به روش بهداشتی.
- انجام پروژه های مرتبط با ساخت مواد غذایی (تکنیک های تخمیر و ….)
و همچنین فعالیت های مشاوره ای از قبیل:
- آنالیز مواد غذایی از دیدگاه میکروبیولوژی (پروژه های تحقیقاتی)
- مشاوره در خصوص شستشو و ضد عفونی Cleaning and disinfection
- مشاوره در خصوص در خصوص تست سطوح
- مشاوره در خصوص میکروبیولوژی هوا
- مشاوره در خصوص کنترل کیفی محیط های کشت، رنگها، معرف ها و مواد شیمیایی مورد استفاده در مواد غذایی
- ارائه راهکار های تخصصی و عملی میکروبیولوژی در رابطه با رفع مشکلات میکروبی در حیطه محصولات نهایی
- ارائه راهکار های لازم جهت شست و شو و ضدعفونی تجهیزات خطوط تولید ،انبار مواد اولیه و محصول نهایی واحد اولیه
- مشاوره در خصوص پایش میکروبی آب مصرفی خطوط تولید
- انجام تست های تخصصی کنترل عملکرد عملیات شستشو وضدعفونی در رابطه با تجهیزات ، پرسنل و سطوح
- انجام تست های تخصصی بیولوژیک در خصوص میکروبیولوژی هوا داخل و خارج واحد های تولیدی
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column stretch=”1″][us_page_block id=”13722″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][us_image image=”13322″ size=”full” align=”center”][/vc_column][/vc_row]
اشتراک گذاری:
مشاوره با متخصصین داناژن
در سریع ترین زمان ، همین الان پیام دهید !
